Politica de Confidentialitate a Datelor

Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR)

Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) este un nou cadru juridic al legislatiei privind protectia datelor în UE si intra in vigoare la 25 mai 2018. Spre deosebire de Directiva CE 95/46, care guverneaza aceasta prelucrare inainte de acest punct, GDPR are un efect direct in cadrul Uniunii Europene si nu este necesar sa fie transpus la nivel national. In acest fel, se va urmari armonizarea legilor care reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal in Europa iar in anumite circumstante, domeniul de aplicare al sau poate fi extins dincolo de frontierele Europei.

Daca sunteti o organizatie care prelucreaza date cu caracter personal, este foarte probabil sa fiti sub incidenta prevederilor GDPR. In acest sens, sunteti supus obligatiilor si trebuie sa le respectati. Acelasi lucru este valabil si pentru Airsoft Technics S.R.L. , care, avand in vedere situatia sa, este legat de obligatii diferite, in calitatea sa de procesator si de operator de date.

Definitii:

Intelegerea aspectelor reale specifice ale reglementarilor europene nu este o sarcina usoara, atunci cand regulamentul GDRP contine 99 de articole si numeroase linii directoare cu privire la modul in care se va aplica. Intelegerea acestor probleme este, totusi, esentiala pentru a evita orice risc care ar putea aparea dintr-o interpretare imprecisa a obligatiilor de reglementare ale organizatiei dumneavoastra. Prin urmare, este esentiala intelegerea corecta a termenilor definiti mai jos:

Date personale: orice informatie referitoare la o persoana reala identificata sau identificabila. O persoana reala identificabila este definita ca orice persoana reală care poate fi identificata direct sau indirect.

Prelucrare: orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza pe date cu caracter personal sau pe seturi de date cu caracter personal, prin mijloace automatizate sau nu, cum ar fi colectarea, inregistrarea, transmiterea, stocarea, conservarea, extragerea, consultarea, utilizarea sau alte operatiuni.

Operator: persoana fizica sau juridica, autoritatea publica sau alt organism, care singur sau impreuna cu altii, determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Procesor: persoana fizica sau juridica, autoritatea publica sau alt organism care prelucreaza date cu caracter personal in numele operatorului.

Protectia datelor asigura faptul ca datele persoanelor sunt pastrate in siguranta si utilizate in scopuri clare pe care individul le-a acceptat.

Confidentialitatea datelor se refera la securitatea informatica si la masurile luate pentru a pastra datele in siguranta in timp ce se afla într-o organizatie sau in timp ce acestea sunt transferate catre o terta parte.

In conformitate cu GDPR, sunteti obligat sa va asigurati ca inregistrarile sunt exacte si actualizate, iar informatiile sunt pastrate numai atata timp cat organizatia are nevoie de ele sau pastrate conform legislatiei.

O curatare a datelor pare cel mai sensibil prim pas, acest lucru ar trebui sa stabileasca cat timp ar trebui pastrate anumite tipuri de informatii inainte ca acestea sa fie eliminate in siguranta. O persoana desemnata in companie ar trebui numita ca responsabil, pentru a va asigura ca acest lucru este monitorizat in mod regulat, astfel incat organizatia sa respecte stergerea datelor de care nu mai are nevoie.

Daca nu ati stabilit datele pe care doriti sa le prelucram, timpul prelucrarii ori scopul, va rugam sa ne informati pentru a intra si dumneavoastra in conformitate cu Regulamentul. Airsoft Technics S.R.L. in calitate de procesator.

Prelucrarea datelor personale numai in scopul efectuarii corecte a serviciilor: Airsoft Technics S.R.L. nu va procesa niciodata informatiile dvs. in alte scopuri, decat cele pentru furnizarea serviciilor (marketing, etc.).

Aplicarea unor standarde stricte de securitate pe servere si infrastructura pentru a asigura un nivel ridicat de securitate pentru clientii nostri.

Raportarea oricaror incalcari a datelor fara “ intarziere nejustificata ”.

In calitate de persoana imputernicita, din perspectiva Regulamentului, procesam doar datele cu caracter personal pe care dumneavoastra le-ati stabilit, pentru timpul indicat si in scopurile impuse de dumneavoastra ca operator. Va asiguram ca datele dumneavoastra sunt in siguranta, raman proprietatea dumneavoastra si sunt stocate doar pe servere din Romania.

Sistemul de back-up este foarte bine implementat si securizat, situat in spatiul European, iar nimeni in afara personalului nostru din departamentul tehnic nu are acces la aceste sisteme. Airsoft Technics S.R.L in calitate de operator.

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi prelucrate de alte entitati desemnate de Airsoft Technics S.R.L. sa prelucreze datele in numele si pe seama sa. Cu toate acestea, Airsoft Technics S.R.L. ramane operatorul datelor dumneavoastra. Astfel, este posibil sa transmitem datele catre autoritati publice, consultanti externi, imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiului Economic European, asigurandu-ne insa intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor (spre exemplu, clauze contractuale de confidentialitate si de protectie a datelor).

Aveti dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, de a le rectifica, sterge sau limita prelucrarea, precum si dreptul ca acestea sa nu fie prelucrate sau transferate. De asemenea, aveti dreptul la portabilitatea datelor, in anumite conditii.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal se rezuma la desfasurarea activitatii de furnizare a produselor comandate de clienti. Vom prelucra datele cu caracter personal intr-o maniera conforma cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind incheierea si executarea contractului in cazul procesarii comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).

Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa de Email, CNP, data nasterii clientului si detaliile privind comenzile transmise catre subscrisa. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi pastrate si prelucrate pentru o perioada necesara pentru a atinge scopul prelucrarii.

Incepand cu data de 25 mai 2018, puteti contacta responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal la urmatoarea adresa de Email: office@airsoftshop.ro

 

Politica de Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Airsoft Technics S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar airsoftshop.ro garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.

Firma Airsoft Technics S.R.L, administreaza magazinul online www.airsoftshop.ro.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele dvs., acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate sau serviciile prestate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea vanzarii si livrarii bunurilor.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari la solicitarea autoritatilor publice fiscale.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare.

In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Airsoft Technics S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Furnizorul in cel mai scurt timp.